Help! Rokjesdag komt eraan!

IMG 8361

Loods je witte winterbenen veilig het voorjaar in!

Hebben jullie dat nou ook? Het lukt mij ieder voorjaar. Op die eerste mooie voorjaarsdag een lekkere frisse outfit uitzoeken met korte mouwen en blote benen en dan pas bedenken dat je nog zo heerlijk winterwit bent.
Prima voor bij de kachel, maar nu! In de oogverblindende voorjaarszon!

Vrees niet, de oplossing is nabij!

Hele knappe koppen hebben een prachtige spray bedacht die al deze problemen als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.
Nu hoor ik je al denken; “oh dat is niks voor mij, dat heb ik al eens geprobeerd en was vervolgens de halve zomer zo oranje als een sinaasappel!” Niet met deze spray, er zit een goedje in wat de kleur aanpast aan je eigen huid, waardoor je altijd een passende, natuurlijke teint voor jouw huidskleur krijgt. Het bevat plantaardige en voedende ingrediënten zoals aloë vera, gingko en vitamine E, is volledig veilig en tot wel 5 dagen houdbaar.

IMG 2557En makkelijk! Ik zal je laten zien hoe snel en gemakkelijk je een verrukkelijk voorjaarskleurtje krijgt zonder dat ze je vragen of je nieuwe lampen in je zonnebank hebt.De bovenste foto laat zien hoe ik uit de winter ben gekropen.

Op de middelste foto heb ik 1 laagje spray uitgepoetst, het lijkt eerst wat eng, maar zodra je de spray uitwrijft zie je al een licht verschil.

De onderste foto is na twee keer sprayen Goed uitwrijven met de handschoen en je voorjaarskleurtje is een feit. Om mijn enthousiasme kracht bij te zetten heb ik eerst 1 arm gedaan om het verschil te laten zien. Ook grappig, wie weet nieuwe trend voorjaar 2018!

En het is zo eenvoudig om zelf te doen. Lichtjes sprayen direct op de huid of op de handschoen. Met de handschoen goed verdelen en uitwrijven. Even laten drogen en je ziet je kleur veranderen.
Die handschoen is geweldig, maar voor je gezicht is het misschien wat lastiger, daarvoor is de handige kabuki-kwast uitgevonden. Spray lichtjes je gezicht in en borstel met de kwast over je gehele gezicht om de kleur mooi te verdelen.

Tot ziens witte benen, armen, gezicht en decollete! Een prachtige natuurlijke frisse teint zonder UV-schade, zonder zonschade en zonder gedoe!
Kom maar eens testen en ik laat je persoonlijk zien hoe fijn deze producten zijn!

Hys de seilen fan dyn dreamen
Lit se komme
Lit se streame

Elke dag mag je opnieuw beginnen, maar aan het begin van een nieuw jaar zijn we er over het algemeen wat meer mee bezig. Ik ga in het nieuwe jaar verder met mijn bestaande dromen!
Verder op de ingeslagen weg naar gezonder en bewuster omgaan met jouw en mijn huid en haar.

Sinds twee jaar werk ik met het prachtige merk Natulique en iedere keer weer ben ik blij verrast door de fantastische werking. Een super grijsdekking van de verf en de heerlijkste verzorgingsprodukten maken mijn werk nog fijner om te doen. Eindelijk een verf die niet stinkt en niet prikt op de hoofdhuid!

Blij ben ik ook met het initiatief van de Dutch Urban Miners om het aluminium van onze tubes en folies in te zamelen en te recyclen. Nu pas heb ik door hoeveel troep wij kappers produceren en het geeft een goed gevoel dat ik aan het verminderen ervan meewerk.

Superenthousiast ben ik met de mooie nagellakken van Caption, ik heb er al vaak over geschreven. Zo glanzend, zo mooi, zo makkelijk. Niet helemaal groen natuurlijk, maar hier zijn wel de 3 grootste chemische boosdoeners uitgehaald. Glamour met een heel klein beetje groen.

Ook glamour en wél heel groen is de minerale make-up van Purez, mooie pure kleuren en poeders voor een natuurlijke look en ook super voor een fantastische feestmake-up.

Mooie spullen die mij helpen mijn mooie vak uit te oefenen en bewuster met elkaar en met de aarde om te gaan.

Vandaag is het Blue Monday, maar ik geef toch de voorkeur aan Groen!
Wees een beetje lief voor jezelf, haal het voorjaar alvast naar binnen en leef je dromen!

IMG 2499 2