Green glamour in 2023!

Weet je waar ik zo’n hekel aan heb? Als iemand blogt en daar dan vervolgens in geen tijden weer wat mee doet. Nou ja, mijn laatste is dus een jaar geleden. Ok!
Had ik niks te vertellen dan? Vast wel, het was wel een apart jaar. Het begon met twee weken dicht zijn i.v.m. een of ander virus. Vervolgens natuurlijk gillend druk om iedereen weer tiptop te krijgen. Geweldige tijd trouwens! Ook een druk zomerseizoen met een fantastische vakantie waarin eindelijk weer skûtsjes konden strijden. En het bleef druk, gelukkig.

Wel was ik een beetje aan het twijfelen over social media, vinden we dat nog wel leuk of zijn we er wel een beetje klaar mee? Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het nog wel leuk vind, maar het mag wel wat minder. Als kapper ga ik het dan ook alleen maar gebruiken om af en toe te informeren, that’s it. Het persoonlijke contact is zoveel leuker. Al die toestanden van de afgelopen jaren zorgden ervoor dat ik alleen nog een klant tegelijk in de salon had. Dat bevalt mij zo goed dat ik dat lekker blijf doen. Relaxter voor de klant, maar zeker ook voor mij. Meer rust in de tent, meer persoonlijke aandacht en meer aandacht voor waar het uiteindelijk om draait, het kapsel, de kleur, de look!

Twee en een half jaar terug was ik twaalf en een half jaar een gelukkige ondernemer en was ik van plan dat te vieren met een fikse update van de salon. Maar ja, er kwam iets tussen wat de financiën niet ten goede kwam en ik liet mijn mooie plannetje varen. Inmiddels ben ik vijftien jaar een gelukkige ondernemer en kwam mijn plan weer bovendrijven. Tussen kerst en oud & nieuw hebben we met hulp van mijn superfamilie het plan uitgevoerd. De update is intussen klaar en man wat ben ik daar blij mee. Iedere dag loop ik de salon binnen met een flinke grijns op mijn gezicht. Het is zo mooi geworden, ik ging altijd al met plezier naar mijn werk, maar het is meer. Het voelt niet als werk, maar bijna als mijn tweede thuis. Iemand zei ook al, het is zo “smûk”, je kan hier wel wonen!

Alle mooie producten hebben een betere plek gekregen en als nieuwtje kan ik melden dat er binnenkort een prachtig nieuw make-up merk bij mij te koop is. Natuurlijke minerale make-up van een nederlands merk. Ik ben het wezen testen met mijn zussen en een vriendin en we zijn razend enthousiast. Opmaken is nog nooit zo leuk geweest. Zodra het binnen is zal ik er meer over posten.

Net als met al mijn merken zoek ik zoveel mogelijk de natuurlijke manier. Als je de keuze hebt waarom niet. Zoveel fijner voor aarde en milieu, maar vooral voor jezelf. Vroeger hoorden wij altijd; “Een beter milieu begint bij jezelf” Nou dan, hou van jezelf en een beetje glamour hoort daarbij. Green glamour!

 
image2