“Geluk is willen zijn waar je bent!” Lekker relaxed op de dag van de ondernemer!


Als meisje mocht ik een keer mee naar een hele luxe kapper, mijn haar werd heel trendy geknipt en gestyled. Ik was zeven, het zaadje was geplant. De eerste plannen waren om een heus wellness centrum te realiseren met alles erop en eraan. Sauna, schoonheidssalon, massage en uiteraard kapsalon. maar dan!

“Life is what happens while your busy making other plans!”

Jaren later na allerlei omzwervingen stond ik 12 jaar geleden op een keerpunt. Doorgaan als werknemer of toch nog gaan voor die eigen onderneming. Het werd het laatste.
Juist door die omzwervingen was ik gedreven om die salon te starten zoals ik die als meisje voor ogen had. Niet in omvang, want ik had wel geleerd dat personeel en ik niet samen gingen, maar wel in beleving, stijl en kwaliteit.
Alles waar ik waarde aan hecht en wat ik belangrijk vind kon ik kwijt in mijn eigen salon.

Nu, 12 jaar later, op de dag van de ondernemer ben ik nog altijd blij dat ik toen die afslag in mijn leven heb genomen. Ik geniet als mensen blij en ontspannen de deur uitlopen. 
Dat ik een paar jaar geleden de overstap heb gemaakt naar natuurlijke en biologische producten vind ik nog altijd een van mijn beste keuzes. Toevallig heb ik deze week weer twee trainingen gedaan om me verder te bekwamen in de natuurlijke kleuringen. Uitgeleerd raken we nooit en het is zo leuk om te doen. Juist in deze tijd worden we ons steeds bewuster van wat we eten en wat we op onze huid en in ons haar smeren. Zo fijn om te merken dat bijna iedereen hier de waarde van inziet. 

Laat het nu deze week toevallig ook de week van de werkstress zijn. Een hele goede reden om een kapsalon te bezoeken voor wat me-time. Zo fijn en zo belangrijk om alle stress even weg te laten stromen en met een stralend hoofd het weekend in te gaan.

Tot gauw, leafs Ellen blauw hartje
 
image1