Mag ik u voorstellen: Organic Infused Colors!

IMG 6533Wat een bijzonder mooie dag heb ik gehad! Ik heb kennisgemaakt met de nieuwste plantaardige haarkleuring van Rodolphe & Co. Een “Organic Infused Color” die 100% plantaardig is en dus absoluut geen chemie bevat. Deze kleuring bestaat uit verschillende poeders waarmee een hoogwaardige duurzame haarkleuring kan worden gemaakt.
 
Voor mij een compleet nieuwe manier van haarkleuren, na 30 jaar in het vak wordt ik nog altijd blij verrast door dit soort vernieuwingen op de kappersmarkt. Je bent nooit uitgeleerd en het houdt mijn vak vernieuwend en verrassend.
 
Een nieuwe markt voor iedereen die puur, “green and clean” wil verven, voor diegene die de pech heeft allergisch te zijn voor de reguliere verven, voor hen die duurzaam en gezond met huid en haar bezig zijn. Geen chemie, geen rommel, maar puur natuur.
 
Helemaal nieuw is plantenkleuring niet, eigenlijk is het helemaal niet nieuw. Al in 1458 voor Chr. werd er in Egypte gekleurd met henna. Henna is de basisdrager van alle plantenkleuringen en bij velen vast nog wel bekend van de rode haardossen uit de jaren zeventig. Nu echter geperfectioneerd door Rodolphe Diotel, die bezig is de wereld te veroveren met zijn fantastische Ecocert gecertificeerde producten.
 
Al twee jaar werk ik met veel plezier met de Mineral colors en de styling en verzorgingsproducten van Rodolphe & Co. en ik kijk er naar uit om ook diegene die voor puur plantaardig en 100% gezond gaan een mooie kleur te bezorgen.
 
De komende tijd ga ik mij toeleggen op de techniek en me bekwamen in de wereld van “Organic Infused Colors”. U hoort er ongetwijfeld meer over!
 
IMG 6529 2