Grijze haren van je grijze haren óf Glamorous grey!

Al heel veel jaren is een kunstgrijze haarkleur de trend geweest. Persoonlijk ben ik er nooit een liefhebber van geweest omdat je je haar flink op zijn of haar donder moet geven om dat te bereiken. Het haar moet absoluut wit gebleekt worden om de gewenste grijstint te krijgen.

De trend was een kunstmatige grijskleur, maar voor veel vrouwen was het ook de kans om te stoppen met verven. Want eerlijk is eerlijk, als je iedere drie weken die grijze streep in je uitgroei weer ziet verschijnen kan ik me voorstellen dat je dat wel eens compleet zat bent!

De trend is inmiddels geweest. Deze zomer was blond en witblond haar nog wel veel te zien zijn, maar voor de komende winter zie ik weer meer warme tinten verschijnen.

grijs haarVoor vrouwen die net hadden besloten om grijs te blijven, maar ook graag de trends volgen is dat misschien niet leuk om te horen.
Maar!
Niet getreurd, jouw eigen kleur past altijd!
Maak je niet te druk om de trend, tenslotte kan die ieder seizoen wijzigen terwijl jij je eigen persoon blijft met je eigen stijl. Ook grijze haren kunnen stijlvol zijn en glamour uitstralen.

Kleur je je haren nog met regelmaat, maar zou je daar graag mee stoppen, dan kunnen we samen een plan maken om dat te bereiken. We stellen een doel en zoeken de stijl die bij jou past en in een paar behandelingen kan je van het ‘moeten’ verven verlost zijn. Vaak gaat zo’n proces gepaard met high- en low-lights in verschillende kleuren om de overgang zo geleidelijk mogelijk te laten verlopen. De zomer is een goede periode om hiermee te beginnen omdat je geverfde haarkleur in de zomerzon soms flink bleek kan worden.
Daarna kan de keuze zijn om volledig grijs te worden of een mooie tussenvorm te houden waarbij nog heel veel kleur in het haar is zonder de verschrikkelijke witte landingsbaan iedere paar weken.

Samen kiezen we een stijl en het proces om de perfecte coupe te creëeren voor een eigentijdse look zonder ‘moeten’!

Kom maar eens langs voor een vrijblijvend advies, voel je altijd welkom!