Help! Rokjesdag komt eraan!

IMG 8361

Loods je witte winterbenen veilig het voorjaar in!

Hebben jullie dat nou ook? Het lukt mij ieder voorjaar. Op die eerste mooie voorjaarsdag een lekkere frisse outfit uitzoeken met korte mouwen en blote benen en dan pas bedenken dat je nog zo heerlijk winterwit bent.
Prima voor bij de kachel, maar nu! In de oogverblindende voorjaarszon!

Vrees niet, de oplossing is nabij!

Hele knappe koppen hebben een prachtige spray bedacht die al deze problemen als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.
Nu hoor ik je al denken; “oh dat is niks voor mij, dat heb ik al eens geprobeerd en was vervolgens de halve zomer zo oranje als een sinaasappel!” Niet met deze spray, er zit een goedje in wat de kleur aanpast aan je eigen huid, waardoor je altijd een passende, natuurlijke teint voor jouw huidskleur krijgt. Het bevat plantaardige en voedende ingrediënten zoals aloë vera, gingko en vitamine E, is volledig veilig en tot wel 5 dagen houdbaar.

IMG 2557En makkelijk! Ik zal je laten zien hoe snel en gemakkelijk je een verrukkelijk voorjaarskleurtje krijgt zonder dat ze je vragen of je nieuwe lampen in je zonnebank hebt.De bovenste foto laat zien hoe ik uit de winter ben gekropen.

Op de middelste foto heb ik 1 laagje spray uitgepoetst, het lijkt eerst wat eng, maar zodra je de spray uitwrijft zie je al een licht verschil.

De onderste foto is na twee keer sprayen Goed uitwrijven met de handschoen en je voorjaarskleurtje is een feit. Om mijn enthousiasme kracht bij te zetten heb ik eerst 1 arm gedaan om het verschil te laten zien. Ook grappig, wie weet nieuwe trend voorjaar 2018!

En het is zo eenvoudig om zelf te doen. Lichtjes sprayen direct op de huid of op de handschoen. Met de handschoen goed verdelen en uitwrijven. Even laten drogen en je ziet je kleur veranderen.
Die handschoen is geweldig, maar voor je gezicht is het misschien wat lastiger, daarvoor is de handige kabuki-kwast uitgevonden. Spray lichtjes je gezicht in en borstel met de kwast over je gehele gezicht om de kleur mooi te verdelen.

Tot ziens witte benen, armen, gezicht en decollete! Een prachtige natuurlijke frisse teint zonder UV-schade, zonder zonschade en zonder gedoe!
Kom maar eens testen en ik laat je persoonlijk zien hoe fijn deze producten zijn!